MĒS NODROŠINĀM NEIEROBEŽOTU PIEEJU INFORMĀCIJAI
UN LABU LASĀMVIELU ATPŪTAI
Bibliotēkas paziņojumi:

Rakstu konkurss "Kā bibliotēka mainīja manu dzīvi"

FOTO / VIDEO / PDF / POWERPOINT
drukāt
Rakstu konkurss "Kā bibliotēka mainīja manu dzīvi"

Bibliotēkas visā Eiropā ir ne tikai par grāmatām; tās ir arī par dzīvi mainošiem mirkļiem. Varbūt arī Tu esi radis iedvesmu, iepazinis jaunus cilvēkus un atklājis interesantus stāstus bibliotēkā? Vai kādreiz Tev ir bijis kāds īpašs brīdis bibliotēkā, kas mainījis Tavu dzīvi? 

Tad iesniedz savu stāstu konkursam "Kā bibliotēka mainīja manu dzīvi", un laimē 500 eiro naudas balvu! Uzvarētāji tiks arī publicēti "Eiropas izaicinājuma" izdevumā, un viņiem būs iespēja doties uz Amsterdamu, lai lasītu savu darbu grāmatas atvēršanas pasākumā 2024. gada septembrī.


Konkursā iesniedzami rakstu darbi ANGĻU VALODĀ, teksta apjoms - līdz 3000 vārdiem. Iesniegšanas termiņš ir 2024. gada 20. maijs plkst. 12.00 pēc Centrāleiropas laika.


Vairāk informācijas par konkursu ŠEIT

“Eiropas izaicinājums” (The Europe Challange) ir gadskārtēja programma, kas pulcē kopā bibliotēkas un kopienas visā Eiropā, lai risinātu aktuālas problēmas to vietējos reģionos. Programmu pirmo reizi izveidoja 2020. gadā Eiropas Kultūras Fonds un sadarbības partneri. „Eiropas izaicinājuma” īstenošana tiek atbalstīta ar Fondazione Cariplo, Skotijas bibliotēku un informācijas padomes un publiskiem finanšu līdzekļiem, kas piešķirti caur Anglijas Mākslas padomi.